computersecurity.hu
Biztonság az informatikában


Számítógépes biztonság

Amennyiben csatlakozik az internethez, és más embereknek is megengedi, hogy használják a számítógépét, vagy fájlokat oszt meg más személyekkel, végre kell hajtania bizonyos lépéseket a számítógép védelme érdekében. Miért? Azért, mert léteznek számítógépes bűnözők (őket néha támadóknak vagy crackereknek is nevezik), akik más személyek számítógépeit támadják meg. Ezek a személyek megtámadhatják közvetlenül, azaz betörhetnek a számítógépére az interneten keresztül és ellophatják a személyes információit, vagy közvetve, rosszindulatú szoftverek (vagy kártevő programok) létrehozásával, amelyek a számítógép károsítására szolgálnak.

Szerencsére néhány egyszerű óvintézkedéssel megvédheti magát

A Windows Biztonsági központ a számítógép-biztonság központja. Megjeleníti a számítógép aktuális biztonsági állapotát, és megmutatja, mit tegyen a számítógép biztonságosabbá tétele érdekében.

A számítógép és az ezen tárolt adatok védelménél beszélhetünk hardveres (szünetmentes tápegység, túlfesz.védelem, hardveres kártevő védelem)és szoftveres védelemről (vírusirtó,trójai vírusírtó, spam szűrők

 

<< Vissza
Ajánlott
Oldalak
Olcsó cégalapítás akár online cégalapítás, kft alapítás most kedvező árakon szakképzett ügyvédi irodák segítségével
olcsó cégalapítás
Magyarország egyik piacvezető domain és tárhely szolgáltatója egyedi tárhely ajánlatokkal, kedvező .HU és nemzetközi domain regisztrációval, SMTP szerver opcióval várja mindazokat, akiknek fontos honlapjuk biztonsága. Nálunk nincs megállás, miért üzemelte
Domain, tárhely, webtárhely, SMTP, VPS szolgáltatások
Kupon várárlás és bónusz kupon kedvezmények a legújabb csajos kuponok
Kupon, kupon vásárlás, bónusz kupon
A jövő informatikája - innovatív ügyfélszerző IT megoldások mindenkinek!
www.ens.hu
Buszrendelés és buszbérlés, egyéni és szakmai, kis és nagycsoportos kirándulások, városnézések, transzferek bel- és külföldön!
Buszbérlés és buszrendelés
Internet szolgáltatótól független e-mail küldés a világon bárhol mobiltelefon, laptop, vagy tablet segítségével. Legyen saját SMTP kiszolgáló szervere.
SMTP szerver, smtp kiszolgáló, smtp
Honlap és webáruház egyedileg igényesen elkészítve, keresőbarát kivitelezésben! Mindez elérhető árakon, INGYENES Google kampánnyal!
grafikai tervezés, honlap, webáruház, keresőmarketing (SEO), domain és tárhely
Dialekt: hogy EGYET értsünk! A Dialekt Fordítóiroda fiatal, dinamikus fordító és szakfordító csapata tevékenységének és szolgáltatásainak színvonalát képzett fordítóira, szakfordítóira, lektoraira és több éves szakmai tapasztalatra alapozza. Legyen Ön is
Fordítás, szakfordítás, fordítóiroda
hardveres kártevő informatikai biztonság spam trójai tűzfal vírusvédelem
SMTP.hu
DOMAIN NAGYKER - DOMAINEK KERESKEDELMÉVEL FOGLALKOZÓ KIKÖTŐ
Bérlet
Vásárlás
Hirdetnék